Old school Easter eggs.
Bimo66
bimo66
datapaito
TanggalIIIIIIIVVVIVII
06/03/176464316
05/03/176524363
04/03/175442135
03/03/17 3 2 3 1 5 3 3
02/03/17 3 6 2 3 6 6 4
01/03/17 4 3 3 6 3 5 4
28/02/17 6 2 3 2 5 6 1
27/02/17 2 1 5 2 2 1 4
26/02/17 6 1 3 6 3 4 2
25/02/17 6 3 6 1 1 4 6
24/02/17 2 3 1 6 2 6 3
23/02/17 3 4 3 6 6 2 1
22/02/17 1 4 5 4 2 2 5
21/02/17 3 1 5 6 1 4 3
20/02/17 6 2 5 3 3 5 3
19/02/17 2 5 5 6 2 5 2
18/02/17 1 2 1 3 5 6 3
17/02/17 1 5 5 3 1 4 6
syairsonji
I
10.05
Mlakune wes ora bener,yen dikandani malah genti wangsulan.
II
12.05
Anane rejeki amung setitik,nanging iseh kurang nrimo.
III
14.05
Niate amung golek pengalaman,nanging malah ora biso bali.
IV
16.05
Urip amung sepisan,nanging saben dino amung kakean sambat.
V
18.05
Saben isuk disarapi suworo sing ora kepenak,gundule nganti ameh pecah.
VI
20.05
Isuk nganti sore gaweane mung dolanan kenari,anak2e nganti ora di urus.
VII
22.05
Atine gampang goyang yen di adepi duit atusan 5.
Arti
RATU
1X
Segalane, Padhang, Ilane, Lugu
DIMPIL
2X
Pinter, Diyan, Rugi, Kere, Ora tanggung jawab, Patrape, Manungso
CIWIR
3X
Gantheng, Pepak, Bangsar, Gesik, Siwir, Ocehane, Santer, Banyu
GUNDUL
4X
Nandhake barang olo, Setan, Gundul, Jin
BABI
5X
Polah tingkah, Temen, Jujur, Katresnan, Bercinta, Membo-membo
NINGKRANG
6X
Gapit, Ukoro, Ganthet, Kretek, Sumuk, Santai, Hadiah, Bebane, Raga
PETIK
1=
Mati, Petingkahan, Peteng, Brayat, Kaku, Bocah, Nemu, Eman, Lali
PLOMPONG
2=
Goblog, Ora genah, Benggol, Rampok, Tumut, Elok
GUNUNG
3=
Gandhengan, Percika, Watu, Sumbar, Ora kakehan, Ala, Joko, Semut, Jembling
CAWANG
4=
Kalangan, Kacegat, Wang/Patang, Pegat, Gentheng, Kebingahan, Lawang, Tambur
KANTONG
5=
Mikir butuh, Duwitan, Nyucuk, Gumun, Ngelus, Sambat, Tipuan, Mangan
KEROK
6=
Ukoro dobel, Akeh, Rame, Kemruyuk, Andharkilah, Ketemu, Sabda, Ngaku-ngaku, Langit

AGEN TOGEL TERPERCAYA
1001toto
Copyright © 2017 Bimo66